BADEVÆRELSES- OG BRYGGERSRENOVERINGER

Mange går med en drøm om at renovere badeværelset, bryggers eller måske et helt hus, men kan ikke helt overskue, at skulle være tovholder på alle håndværkere og har måske heller ikke de håndværksmæssige kompetencer til at få alle aspekter med af sådan et projekt – Det kan vi hjælpe med! Og vi er gode til det!

Vi rådgiver, tegner, står for koordineringen mellem håndværkere osv, så I som bygherre kun har én kontakt og ét sted at rette henvendelse med stort og småt. Vi udfører arbejdet efter gældende normer og regler- som sammen med vores kvalitetssikringsprocedurer sikrer vores kunder solide og professionelle løsninger.

At renovere et badeværelse eller et bryggers, kan både betyde at pifte de eksisterende rammer op med ny sanitet og armaturer – det kan også være en mere omfattende renovering, hvor der måske skal laves om i rummet for at få en mere optimal udnyttelse.

Kontakt os allerede i planlægningsfasen, så bistår vi gerne med forslag og rådgivning, der måske kan hjælpe jer på vej i beslutningsprocessen.